Welkom bij Solid Sound Download

Solid Sound Download Ondersteuning

Waar vind ik mijn downloads?

Volg volgende stappen om je muziek te downloaden:

• Eens je betaling succesvol is afgerond, sturen we je een bevestigings-email met de details van je bestelling en de links om je muziekbestanden te downloaden..
    1. Vind je email met de titel "Bedankt voor je bestelling met bestelnummer #..." van Solid Sound Download"
    2. In de sectie "Items in je bestelling" vind je de link(s) om je muziek te downloaden.
      Een klik op deze link(s) brengt je terug naar onze website. Als je nog steeds ingelogt bent zal de download meteen starten. Anders zal je eerst gevraagd worden in te loggen op je account.
    Mocht je niets ontvangen binnen 10 minuten, controleer dan of de e-mail niet per ongeluk naar een map met ongewenste e-mail is verplaatst. Maak je geen zorgen als je je email niet kan terugvinden. Je kan je muziekbestanden steeds downloaden vanuit je account.
  • Download je muziekbestanden vanuit je account: Ga naar "Mijn account > Mijn downloadbare producten" en klik op de links van de producten die je wil downloaden. De muziekbestanden worden dan naar je computer gedownload.

Ga naar Mijn downloadbare producten en klik op de links van de producten die je wil downloaden. De muziekbestanden worden dan naar je computer gedownload.

Als je nog vragen hebt kan je steeds Solid Sound Download contacteren.

Hoe je muziek downloaden?

Gebruik nooit een tablet or smartphone om je albums te downloaden, dit werkt niet. Gebruik steeds een laptop of desktop computer. Zorg dat je een goede internetverbinding hebt en controleer je firewall en virusscanner.

Al onze albums worden geleverd als een gecomprimeerd bestand (zip-bestand) met daarin de individuele MP3-bestanden.

Gecomprimeerde bestanden nemen minder ruimte in en kunnen dus sneller naar je computer overgebracht worden.  Een gecomprimeerde map kan meerdere bestanden bevatten. Dit maakt het makkelijker een groep bestanden te delen.

Alle moderne besturingssystemen kunnen gecomprimeerde bestanden uitpakken. Je hebt hier dus geen extra software voor nodig.

• Mac OS X
    • Als je Safari gebruikt om je bestanden te downloaden worden deze automatisch uitgepakt na het downloaden en wordt het originele gecomprimeerde bestand naar de prullenmand verplaatst.
    • Als je een andere browser gebruikt om je bestanden te downloaden (Chrome, Firefox, Opera, ...), vind je het gecomprimeerde bestand in je Downloads map. Dubbelklik op het gezipte bestand om het uit te pakken.

Vind het gecomprimeerde bestand in je Downloads map en dubbelklik op het gezipte bestand om het uit te pakken.
  • Windows
    Open Verkenner en zoek het gezipte bestand. Meestal bevindt het zich in je Downloads map of op je bureaublad, afhankelijk van de instellingen in je browser.
    • Dubbelklik op het gezipte bestand om het te openen. Sleep of kopieer de items vervolgens uit de gezipte map naar een nieuwe locatie.
    • Als je de hele map wilt uitpakken, klik je met de rechtermuisknop op de map (of druk op de map en houd vast), selecteer je Alles uitpakken en volg je de aanwijzingen.